Den lille prinsessen vår ble 1 år! Og det betyr at hun nå kan begynne å drikke vanlig melk og at vi lenger ikke trenger melkemaskinen.

Denne melkemaskinen var en livredning for oss, spesielt for meg som ikke har den tålmodighet til å vente på at melken blir kald.

Hvis jeg bare visste dette på vårt første barn, så hadde vi kanskje redusert noen søvnløse netter og skrikende øyeblikk under sultne scenarioer.

Jeg elsker denne maskinen fordi den var så enkel å bruke. Den eneste ulempen er selvfølgelig rengjøringen, men så lenge du har rutine for det, burde det ikke være en stor sak.

Vi rengjør hele melkemaskinen annenhver uke og trakt og trakt lokk hver dag.

Vannet vi brukte er fra springen.

Jeg vil si at det er en god investering, spesielt for førstegangs foreldre. Jeg hadde ammet med begge barna mine og jeg sluttet helt da de ble 8 måneder.

Alt du trenger å gjøre med denne maskinen er å trykke på “play” knappen. I løpet av morgen rutinene kan det hende du må vente litt på at vannet skal varmes opp til riktig temperatur. Det tar ikke lang tid, kanskje to minutter, så trykk på “play” knappen og alt er klart!

 

 

Starbucks coffee tumbler

Hjemme kjøpte vi så mange forskjellige typer kaffe termoser. Det vanlige problemet vi hadde var den lekkende delen, og som ikke holder varmen lenge nok.

Da jeg kom tilbake på jobb etter mammapermisjonen hadde jeg bestemt meg for å kjøpe tumbleren på Starbucks, da tenkte jeg at denne måtte være av god kvalitet.

Det kan koste mye mer enn vi vanligvis kjøper fra Kitch’n, men det er verdt det. Det lekker ikke, og det holder drikken varm lenge!

De har kun denne fargen i butikken der jeg kjøpte denne. Og jeg synes den er veldig fin og ser ganske enkel ut, men “fancy”.

Hvis du har venner som elsker kaffe eller varm drikke, er dette en god gave til dem!

Sterkt anbefalt!

 

Starbucks® Tumbler Luxor Black 16oz

 

Kjøp her